Τα Superior δωμάτιά μας βρίσκονται στον πρώτο και στον δεύτερο όροφο και φιλοξενούν άνετα 2 άτομα. Το ένα δωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, ενώ το δεύτερο μπορεί να εξυπηρετήσει και όσους επιθυμούν δύο μονά κρεβάτια. Και τα δύο, όπως και όλα μας τα δωμάτια, διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.

Στις παροχές δωματίου περιλαμβάνονται: Κλιματισμός, Πετσέτες πισίνας, Πιστολάκι μαλλιών, Μικρό ψυγείο, Μηχανή Nespresso για καφέ και παροχές για τσάι, Προϊόντα μπάνιου.

Τα δωμάτιά μας βρίσκονται σε 3 επίπεδα, όλα με θέα στη θάλασσα, με θέα στον κόλπο της Δάρδιζας, με μια μεγάλη πισίνα που περιβάλλεται από το τέλειο τοπίο για χαλάρωση και άμεση πρόσβαση στην παραλία της Δάρδιζας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε το δωμάτιο που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και να αφήσετε τα υπόλοιπα στο πιο φιλόξενο προσωπικό μας.

Αποστολή μας είναι να ενθουσιάσουμε και να ικανοποιήσουμε πλήρως τους επισκέπτες μας, καθώς έχουμε δεσμευτεί για την εξυπηρέτηση των πελατών και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας.