Τα οικογενειακά Deluxe δωμάτια είναι ευρύχωρα και βρίσκονται στον 1ο και στον 2ο όροφο. Aποτελούνται από ένα υπνοδωμάτιο για 2 άτομα και ένα σαλόνι με έναν καναπέ που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι. Τα μοντέρνα έπιπλα, η άνεση χώρου και η ιδιωτική βεράντα με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, το καθιστούν ως το ιδανικό κατάλυμα διακοπών.

Στις παροχές δωματίου περιλαμβάνονται: Κλιματισμός, Πετσέτες πισίνας, Πιστολάκι μαλλιών, Μικρό ψυγείο, Μικρή κουζίνα, Μηχανή Nespresso για καφέ και παροχές για τσάι, Προϊόντα μπάνιου.

Τα δωμάτιά μας βρίσκονται σε 3 επίπεδα, όλα με θέα στη θάλασσα, με θέα στον κόλπο της Δάρδιζας, με μια μεγάλη πισίνα που περιβάλλεται από το τέλειο τοπίο για χαλάρωση και άμεση πρόσβαση στην παραλία της Δάρδιζας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε το δωμάτιο που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και να αφήσετε τα υπόλοιπα στο πιο φιλόξενο προσωπικό μας.

Αποστολή μας είναι να ενθουσιάσουμε και να ικανοποιήσουμε πλήρως τους επισκέπτες μας, καθώς έχουμε δεσμευτεί για την εξυπηρέτηση των πελατών και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας.